Група за Титлата - Литва

Мачове Литва

Изиграни мачове

27 ноември, 2019
Атлантас Клайпеда 0 - 2 Кауно Жалгирис - - -
Судува Мариямполе 2 - 1 Жалгирис Вилнюс - - -
ФК Паневежис 2 - 0 ФК Ритеряй - - -
23 ноември, 2019
Кауно Жалгирис 1 - 0 ФК Паневежис 1.73 3.41 4.24
ФК Ритеряй 5 - 1 Судува Мариямполе 4.28 3.95 1.60
22 ноември, 2019
Жалгирис Вилнюс 5 - 0 Атлантас Клайпеда - - -
9 ноември, 2019
Судува Мариямполе 4 - 1 Кауно Жалгирис - - -
8 ноември, 2019
Атлантас Клайпеда 1 - 4 ФК Паневежис 4.36 4.33 1.55
Жалгирис Вилнюс 1 - 3 ФК Ритеряй 1.72 3.72 3.90
4 ноември, 2019
Кауно Жалгирис 1 - 2 Жалгирис Вилнюс 4.49 3.88 1.60
ФК Ритеряй 5 - 2 Атлантас Клайпеда 1.22 5.39 9.75
3 ноември, 2019
ФК Паневежис 1 - 5 Судува Мариямполе 9.84 5.96 1.19
31 октомври, 2019
ФК Ритеряй 0 - 1 Кауно Жалгирис 1.98 3.53 3.15
30 октомври, 2019
Жалгирис Вилнюс 3 - 1 ФК Паневежис 1.11 7.54 16.50
Судува Мариямполе 9 - 1 Атлантас Клайпеда 1.05 10.50 22.70
bet365 account offer
Литва други турнири