Финална Фаза Клаусура - Венецуела

Мачове Венецуела

Изиграни мачове

16 декември, 2019
Каракас 1 - 1 Естудиантес де Мерида 1.54 3.66 5.54
11 декември, 2019
Естудиантес де Мерида 1 - 1 Каракас 2.46 3.12 2.73
9 декември, 2019
Депортиво Тачира 2 - 2 Каракас 2.00 3.10 3.62
2 декември, 2019
Каракас 1 - 1 Депортиво Тачира 2.02 3.11 3.52
28 ноември, 2019
Каракас 2 - 0 Депортиво Лара 1.71 3.39 4.76
27 ноември, 2019
Депортиво Тачира 3 - 0 Депортиво Ла Гуайра 1.80 3.43 4.04
25 ноември, 2019
Депортиво Лара 0 - 1 Каракас 2.43 3.13 2.75
24 ноември, 2019
Депортиво Ла Гуайра 1 - 0 Депортиво Тачира - - -
22 ноември, 2019
Каракас 2 - 0 Арагуа Маракай 1.59 3.54 5.24
21 ноември, 2019
Ланерос Гуанаре 1 - 5 Депортиво Лара 2.54 3.28 2.52
20 ноември, 2019
Депортиво Тачира 4 - 0 Метрополитанос 1.35 4.55 7.12
19 ноември, 2019
Депортиво Ла Гуайра 2 - 0 Трухилянос Валера 1.65 3.78 4.46
18 ноември, 2019
Арагуа Маракай 3 - 1 Каракас 2.87 2.78 2.60
17 ноември, 2019
Депортиво Лара 2 - 0 Ланерос Гуанаре 1.54 4.03 5.10
16 ноември, 2019
Метрополитанос 2 - 0 Депортиво Тачира 2.73 3.05 2.52
15 ноември, 2019
Трухилянос Валера 1 - 1 Депортиво Ла Гуайра 2.50 3.22 2.60
bet365 account offer
Венецуела други турнири