Мачове Прогнози Класиране На живо Статистика Факти Чат
Вход

Прогнозата Ви за мача България - Малта на 16 Ноември в София?

46%
Ще победим без проблеми с голяма разлика
22%
Ще спечелим доста трудно с един гол
21%
Няма да е изненада, ако не успеем да победим Малта и завършим наравно
11%
Доста сме слаби в момента и нищо чудно отново да паднем в тези квалификации за Евро 2016

Общо гласували: 145

Коментари 3(1 - 3 / стр. 1)
sandio 11.11 10:54 +3
И да победим Малта не означава нищо.Мисля че нямаме шанс за класиране и още дълго ще се радваме на победи срещу отбори като Малта.Отбори в който реално няма професионални играчи.
fcblm10 13.11 11:25 -1 +2
Ние никога няма да имаме шанс, защото всички мълчат и никой не смее да казва нищо ,заради такива като Бербатов ,които се отказаха от тогава започнаха проблемите "една овца тръгне и всички след нея" Не сравнявайте Лудогорец с националния там нещата са различни от мозъка до костите, там играят футболисти чужденци ,които правят каквото правят, нашите момчета са мързеливи да не говоря с чалги певици ако са край още по велики стават ама на обратен ред и като споменах за Лудогорец , както ви казал ,че Базел ще ги отнесат ние с 10 човека едвам късметец ни изленза ,че топката влезна в края ,камоли в Базел ще направим нещо и друго чичо Джи , Стъридж Балотели Стерлинг идват в София вари дет му се вика ги спирай после на Бербабеу ще има погром където ядосваха Роналдо с тоя велик футболист Меси няма класиране последно място и за Лудогорец ,достатъчно направиха трябва да сме доволни , а националния ? Пенев си върши професионално работата , има тук таме някои грешки ,като например има толкова много талантливи момчета от цяла А група ама ние на ИМЕНА трябва да залагаме и те да си тичат там да си взимат добрите пари и все тая кой съм аз.. както и да е възмотен съм от България и от всичко в нея ние сме толкова зле , един Григор и най вече Кубрат Пулев е достоен българин , защото това момче не се отказа и ето го сега къде е ще ни подари мач , който ще бъде за световната титла какво да кажем повече ПОЗДРАВИ ПОДКРЕПЕТЕ ГО каквото и да стане , НИЕ СМЕ С НЕГО!
seth 13.11 19:48 +2
Още преди старта на групите за щаба и за анализаторите беше ясно, че реалната цел е третото място и участие на бараж, пък там каквото сабя покаже. Отборите на Хърватия и Италия са много по-качествени от останалите и ще е чудо да не финишират на първите две места. С оглед на реалната цел пред България, смятам, че шансовете за изпълнението й си остават големи. Е, можеше да се улесним като вземем нещо в Осло, но минималната загуба с нищо не намалява възможностите ни да ги преборим. Трябват ни само победи над Норвегия, Азербайджан и Малта до края и феърплей на фаворитите.
    1    
Tipster.BG е само за 18+ потребители и поддържа отговорно залагане