Мачове Прогнози Класиране На живо Статистика Факти Чат
Вход

Ще успее ли Лудогорец отново да елиминира Партизан Белград в Шампионската Лига?

49%
Да
25%
Шансовете са равни - ще трябва доста късмет
25%
Не

Общо гласували: 576

Коментари 4(1 - 4 / стр. 1)
samsung88 28.07 11:46 -1 +4
Лудогорец може и да ги победят пак, ама този път ще им е трудно. Като гледам Партизан този път играят по добре от миналата година.
Mitko_petrov 28.07 18:47 -2 +4
И за жалост Лудогорец играят много зле в сравнение с миналата година.
seth 29.07 22:13 -2 +4
"Партизан" изпусна титлата миналия сезон и само недаването на лиценз на Звезда за ЕКТ ги прати отново в квалификациите за Шампионската лига. "Гробарите" също са налегнати от финансова криза и се принудиха да се разделят с доста качествени футболисти, които не бяха заместени адекватно през трансферния период.
"Лудогорец" си запази и надгради състава, но изпитва психологически проблеми, които ако се задълбочат, могат да бъдат решени само с треньорска смяна. нашият шампионат вече започна, за разлика от сръбския, което наложи някои ротации на Стоев, а не бива да неглижираме и контузиите на Терзиев и Барт, които създават доста проблеми в централната зона на защитата.
Общото между двата отбора е, че всички останали представители на страните им отпаднаха и останаха последни да защитават честта съответно на Сърбия и България. Смятам, че имат шанс "орлите", но трябва да излязат от дупката, в която влязоха.
seth 31.07 16:18 -1 +2
Треньорската смяна е факт, сега Бат Жоро ще ги вдигне.
    1    
Tipster.BG е само за 18+ потребители и поддържа отговорно залагане