Условия за ползване на Tipster.BG

Общите условия на сайта "Tipster.bg" съдържат правила за използване на ресурсите на сайта от всеки посетител. С използване на сайта се приема, че Вие разбирате и се съгласявате с условията на сайта описани в тази страница.

Трябва да бъдете над 18 години, за да може да залагате в България. Отговорността за това дали ще използвате нашия сайт и нашата информация е изцяло ваша. Ако продължите с използването на сайта, значи се съгласявате с нашите правила и условия. Ако сте под 18 години, моля, незабавно напуснете сайта ни.

Услугите в сайта се изразяват в публикуването на информация за предстоящи спортни двубои, главно футболни мачове. Всички посетители на сайта ни се считат за потребители на ресурсите ни и ние не носим отговорност за евентуални финансови и/или морални загуби. Tipster.bg Ви призовава към отговорно и разумно залагане.

Сайтът не носи отговорност за верността на публикуваната информация. Моля, запознайте се с най-честите случай на грешки и неточности.

Информацията в сайта идва от букмейкърите, с които работим. Понякога информацията в сайта може да е неточна или остаряла. Понякога букмейкърите публикуват информация за някой мач, но мачът се отлага и той пада от списъка на букмейкърите. Но поради забавянето в обновяването на информацията, при нас все още може да се показва като активен. В този случай ние не носим отговорност. Моля, проверете дали мачът съществува при Вашия букмейкър.

Сайтът публикува и коефициенти за предсотящите мачове, които са валидни към датата и часа на последното обновяване и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към момента на посещение на сайта, коефициентът може да не е валиден. Където има публикувани коефициенти сме задали датата и часа на последното обновяване с цел по-подробно информиране. Но въпреки това може да има разминаване между коефициентите показани на сайта и тези при Вашия букмейкър. За което ние не носим отговорност.

Букмейкърите обикновено предлагат възможности за залагане за футболни мачове главно в държавите, в които са регистрирани. Така, че отделните букмейкъри предоставят доста повече мачове за залагане, отколкото ние поддържаме и показваме. В този случай ние не носим отговорност за това, че някой мач го няма при нас, а го има при Вашия букмейкър. Моля, проверете дали мачът съществува при Вашия букмейкър.

Не всички мачове ги има при всички букмейкъри. Tipster.bg събира информация за водещите първенства, които всеки един букмейкър би трябвало да предлага, но това не е така. Понякога някой футболен мач не се предлага от някои букмейкъри. Ние не носим отговорност за това защо даден мач го няма за залагане при Вашия букмейкър. За да сте сигурни, моля проверете дали мачът съществува при Вашия букмейкър.

Информацията за коефициентите от букмейкърите се обновява няколко пъти дневно. При голям интерес към някой мач букмейкърите обикновено променят коефициентите доста често. Когато много хора залагат на единица, тогава букмейкърите намаляват коефициента за единица и увеличават коефициента за двойка. Като целта е хората да спрат да залагат на едно, а да почнат да залагат и на две. Това се нарича управление на риска от страна на букмейкърите. Затова при засилен интерес към някой мач коефициентите за него се променят много често. При нас отразяването на тази промяна е възможно да се забави до 3-4 часа. Ние не носим отговорност, ако коефициентите показани в нашия сайт не съответстват на коефициентите, показани в сайта на букмейкър. За да сте сигурни за коефициентите на даден мач, моля, проверете го при Вашия букмейкър.

В залаганията се въртят огромни суми и възможностите за манипулация на изхода от един двубой са големи. Затова при най-малко съмнение за уговорен мач, букмейкърите го свалят от списъка си. Най-често това се случва във вторите дивизии на някой определени държави, най-често Гърция и Италия. Отново информацията при нас пристига с до 3-4 часа закъснение и ние не носим отговорност за тези действия на букмейкърите и Ви призоваваме да проверите дали мачът съществува на сайта на Вашия букмейкър.

Когато има съмнения за уговаряне на мач, понякога вместо да свалят мачовете от залагания някои букмейкъри предпочитат да променят коефициентите им. Възможно е да видите коефициенти, които са алогични, примерно, 1 - 6.80, X - 1.20, 2 - 8.20. Отново вината не е в нас и трябва да проверите коефициентите на сайта на съответния букмейкър. Когато забележите подобни алогични коефициенти при някой букмейкъри, а при други букмейкъри мачът е свален от залагане, винаги имайте едно на ум за възможни уговорки за изхода от мача.

Някои лиги, които не са много известни или резултатите в тях често се манипулират не представляват интерес за букмейкърите и често мачовете от тези лиги просто ги няма включени в списъка със залагания. Един прекрасен пример за това са вторите лиги в България. Трудно може да намерите букмейкър, който да предлага залози за тези мачове. Въпреки всичко ние включваме такива мачове, за да може да се информирате за тях. Но те нямат коефициенти и не се предлагат за залагане от букмейкърите.

Въпреки, че се стараем да предоставим най-доброто от нас и да имаме винаги актуални данни, то понякога се случва класирането да не отговаря на реалността. Има отложени мачове, наказания и др. такива непредвидени събития, които ни пречат да изчислим класирането към момента. Сайтът не носи отговорност за верността на класирането. За справка използвайте страниците на съответните федерации, където има точно и вярно класиране, заето с наказанията към някои отбори, ако има такива, разбира се.

В секцията с резултати на живо или известна още като лайфскоре се публикуват данни за текущия резултат на мачовете докато се играят. Резултатите на живо имат закъснение от порядъка на 1-2 макс. до 5 минути спрямо, това което виждате на екрана на телевизора или при залозите на живо на букмейкърите. Моля, имате предвид, че тези резултати могат и да не са верни, така че винаги проверявайте при букмейкъра, при който залагате за изхода на даден мач.

Също така секцията с лайфскоре работи абсолютно отделно от началната страница, където публикуваме резултатите на завършилите мачове. Резултатите на живо имат информативен характер и не служат за пресмятане на резултатите от играта с прогнози или за класиранията и статистиката, която се смята на сайта. Тези последните се смятат и обновяват само и единствено на база обявените резултати на началната страница.

Администраторът на сайта има право по свое усмотрение да ограничи достъпа до всички или част от услугите, както и да прекрати използването им от страна на част или всички свои потребители.

Tipster.bg притежава правата върху текстовата и графичната част на сайта. Използването на материали е допустимо само след писмено съгласие на екипа на сайта в рамките на закона.

В сайтът може да има публикувани връзки, които да препращат към други Интернет адреси, които не работят. Сайтът не носи отговорност за съдържанието извън домейна Tipster.bg.

Условията за ползване на сайта могат да бъдат променяни по всяко време без известяване на потребителите на сайта. При добавяне на нови условия или при промяна на текущите ще бъде променяна датата на последна редакция на тази страница.

 

Последна редакция на 29.07.2017 г.

 

© Tipster.BG - Просто футбол - всички права запазени.