Световно Първенство гр. F

сряда, 27 юни, 2018
17:00
BNT1
Южна Корея

Южна Корея

Германия

Германия

2 - 0
(0 - 0,  2 - 0)
Прогн: Без Г/Г
Коеф: 1.68
Залог: 10
Типстър: Георгиев
Познати футболни прогнози

Както вече бях казал, за мен най-слабите отбори на това Световно са Саудитска Арабия и Южна Корея - сравнително слаби защити и много слаби нападения, не правят никакви контри. Германия бе тотално надиграна тактически от Мексико. Почти всички контри на Мексико бяха или с равен брой мексиканци - немци, което е силно нежелателно, или с числено преимущество на мексиканците, което е скандално за една защита! Германия просто трябваше да смени своето 4-2-3-1, добавяйки още един дефанзивен халф (4-3 - х - х) или добавяйки още един дефанзивен халф и централен защитник (3-4 - х - х), но немците са коне с капаци в това отношение и никога не сменят схемата си.

Мислех, че срещу Швеция Йоги Льов ще е взел някакви мерки за противодействие на контри, пък макар и с 4-2-3-1 (която очевидно с титулярните двама дефанзивни халфове е крайно уязвима на контри), но се оказа, че всичко е почти същото като с мача с Мексико. И "ооо, колко изненадващо", голът на Швеция бе от контра атака. Шведите не успяха да измъкнат нещо от мача, защото не направиха почти никакви хубави контри. Те са изключително тромави за разлика от мексиканците. Когато мексиканците отнемеха топката, моментално трима се изстрелваха в половината на немците, а шведите са бавни. В това отношение пък Южна Корея са тотално беззъби. Футболистите на Южна Корея не са бавни, но треньорът им им дава глупави тактически указания - Южна Корея не прави НИКАКВИ контри. Играят "на сигурно" - демек, със сигурност ще загубят, хаха (няма какво друго да се случи на дефанзивна тактика, която изключва контрите). Съответно Южна Корея я чака разгром, защото освен, че не правят контри, те са слаби и в защита. Щом слабото място на немците са контра атаките на противника, а Южна Корея не прави НИКАКВИ контра атаки, изводът е, че ни чака лесна победа на немците с няколко гола разлика. Няма какво друго да стане в мача.

Нека отново се върна на немците и напиша нещо за бъдещите им мачове...] b] При схема 4-2-3-1 ключовата роля за предпазване от контри са двамата дефанзивни халфове.] /b] Ако Йоги Льов не постави двама такива, които ] b] ДА ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА ТИЧАТ ЗДРАВО при загуба на топката от техния отбор] /b], Германия ще продължава да е разграден двор в защита при контри на противника.] b] Всяка една схема има слаби места, чиято слабост се компенсира със здраво тичане на тези слаби места.] /b] Няма перфектни схеми без слаби места, защото има само 10 играчи, които градят играта, а не 15 или 20. Йоги Льов трябва да има топки да няма твърди титуляри на тези две позиции на дефанзивните халфове. Има ли твърди титуляри на тези две позиции, става това, което става в момента - когато отборът им загуби топката, двамата не тичат с всички сили да се върнат в защита. Еми това не е 3-4-3,4-3-3 и т. н., за да има кой да ги покрие, ако някой от тях не е на позицията си. Това е 4-2-3-1 и двамата дефанзивни халфа трябва да тичат здраво, докато четиримата им офанзивни колеги и двамата крайни защитника атакуват далеч напред в полето на противника. В защита остават само двамата централни защитници и именно тези двама дефанзивни халфове - четирима души, няма друг, няма кой да ги покрие, само те четиримата са. Съответно тези четирима, трябва да тичат здраво, а не да разхождат фланелките.

Без Г/Г @ 1.68 x 10 # Георгиев

futbolni machove

Още инфо за мача Южна Корея - Германия

Инфо за типстъра Георгиевза юни 2018

Баланс: +22.50  (122.50)
Познаваемост: 86%
Среден коефициент: 1.51
Общо прогнози: 7
Познати прогнози: 6
Сгрешени прогнози: 1
Отложени мачове: 0
Всички прогнози на Георгиев за юни 2018

*** Коефициентът е средна стойност между няколко различни букмейкъра и е валиден към момента на подаване на прогнозата - 27.06.2018 09:04. Възможни са промени към настоящия момент!

Запиши се за играта
играй, прогнозирай и печели с нас
Класиране за юни 2018
Romeo +132.36
kobrata +131.84
monopol +105.00
asenlv +102.56
t_montana +93.10
Sozopolchancheto +83.10
The Hammer +63.20
ProTipsJ +58.00
ADIDAS +47.16
pepich +38.20