Апертура - Финална Фаза Апертура - Хондурас

Мачове Хондурас

Изиграни мачове

9 декември, 2019
Мотагуа Тегусигалпа 3 - 0 Лобос УПНФМ Тегусигалпа 1.68 3.58 4.32
Олимпия Тегусигалпа 4 - 0 Маратон Сан Педро 1.36 4.76 6.79
5 декември, 2019
Лобос УПНФМ Тегусигалпа 0 - 3 Олимпия Тегусигалпа 6.16 4.29 1.41
Маратон Сан Педро 2 - 2 Вида Ла Сейба 1.39 4.42 6.38
3 декември, 2019
Мотагуа Тегусигалпа 5 - 2 Вида Ла Сейба 1.61 3.81 5.25
1 декември, 2019
Лобос УПНФМ Тегусигалпа 2 - 2 Маратон Сан Педро 2.31 3.30 2.70
Олимпия Тегусигалпа 2 - 0 Мотагуа Тегусигалпа 2.05 3.31 3.15
28 ноември, 2019
Вида Ла Сейба 1 - 3 Лобос УПНФМ Тегусигалпа 2.19 3.43 2.88
24 ноември, 2019
Вида Ла Сейба 2 - 1 Олимпия Тегусигалпа 2.90 3.11 2.26
23 ноември, 2019
Маратон Сан Педро 1 - 2 Мотагуа Тегусигалпа 1.77 3.61 3.87